Vega club sandwich met eiersalade, avocado & pecannoten


INGREDIËNTEN:
  • 4 boterhammen (eventueel getoast)
  • 1 avocado, geschild en in plakjes
  • handje veldsla
  • handje pecannoten
  • 2 grote tomaten, in plakjes
  • halve rode ui, in ringen gesneden
  • 4 eieren (voor als je de eiersalade zelf gaat maken)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • peper & zout

BEREIDING:
  • Maak eerst de eiersalade (Recept: Bon Appetit Koken) of koop kant en klaar.
  • Beleg de eerste boterham met de eiersalade en de veldsla.
  • Leg daarop de tweede boterham en besmeer deze dun met mayonaise en beleg met de plakjes tomaat en uienringen.
  • Leg daarop weer een boterham en beleg deze met avocado en pecannoten.
  • Dek af met de laatste boterham.
  • Steek een prikker in de sandwich en snijd diagonaal doormidden en serveer.