INGREDIËNTEN:
- 1 courgette
- 1 rode paprika in reepjes
- 1 gele paprika in reepjes
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 Turks brood
- 3 eetlepels mayonaise
- 5 plakken oude kaas
- 4 takjes tijm
BEREIDING:
- Snijd de courgete in de lengte in plakken.
- Bestrijk ze dun met de helft van de olijfolie.
- Schep in een kom de paprikareepjes door de rest van de olijfolie.
- Verhit een grillpan. Rooster de courgette aan beide kanten bruin en gaar.
- Schep ze op een bord.
- Grill de paprika in zo'n 6 minuten knapperig gaar en schep ze bij de courgette.
- Snijd het turksbrood open en besmeer beide helften met de mayonaise.
- Beleg de onderste helft met de kaas en gegrilde groenten.
- Bestrooi met zoet en peper naar smaak.
- Neem de tijmblaadjes van de takjes en strooi deze over het brood.
- Leg er de bovenste helft van het brood op en verpak het geheel goed in bakpapier of vershoudfolie.
- Bewaar het in de koelkast.