Turks brood met groenten en oude kaas


INGREDIËNTEN:
  • 1 courgette
  • 1 rode paprika in reepjes
  • 1 gele paprika in reepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 Turks brood
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 5 plakken oude kaas
  • 4 takjes tijm

BEREIDING:
  • Snijd de courgete in de lengte in plakken.
  • Bestrijk ze dun met de helft van de olijfolie.
  • Schep in een kom de paprikareepjes door de rest van de olijfolie.
  • Verhit een grillpan. Rooster de courgette aan beide kanten bruin en gaar.
  • Schep ze op een bord.
  • Grill de paprika in zo'n 6 minuten knapperig gaar en schep ze bij de courgette.
  • Snijd het turksbrood open en besmeer beide helften met de mayonaise.
  • Beleg de onderste helft met de kaas en gegrilde groenten.
  • Bestrooi met zoet en peper naar smaak.
  • Neem de tijmblaadjes van de takjes en strooi deze over het brood.
  • Leg er de bovenste helft van het brood op en verpak het geheel goed in bakpapier of vershoudfolie.
  • Bewaar het in de koelkast.